Loading...

Si pagina asta este in constructie, veti gasi aici povesti despre aventura lui Enot prin Delta Dunarii dar nu numai. Povesti de la munte, povesti cu un Atelier Mobil care a aparut din dorinta de a impartasi cu cei mici din bucuria asta a plutitului pe apa, aventura in barca construita cu mainile tale, apropierea de natura prin una din cele mai frumoase cai... Este o poveste de suflet, una plina de pasiune si trairi faine. Am invatat multe si voi invata alaturi de voi. Hai sa vaslim impreuna!


Enot organizeaza incursiuni aventuroase in zone salbatice, unde se poate urmari indeaproape spectacolul naturii cu toata splendoarea floristica si faunistica, spectacole pe care ne-am obisnuit sa le urmarim de departe, pasiv, doar la televizor, pe National Geographic sau Discovery, fara sa le putem simti pulsul real, vibratia sau parfumul.

Filozofia Enot este redescoperirea naturii si reintegrarea in natura cu mijloace naturale, dinamizarea vietii cotidiene cu evadare din urban, expansionand catre zone in afara civilizatiei asa cum o cunoastem noi, saracita de ceea ce e cu adevarat valoros. Valori care se mai regasesc in forma lor pura, doar in natura. 

Enot se adreseaza celor ce isi doresc o schimbare de ritm, o schimbare de puls si au nevoie de un impuls!

grup-perivolovca

Enot ii vizeaza:

-   pe cei ce inteleg descoperirea imperioasa a naturii, prin mijloace directe,

-   pe cei care au nevoie de aer proaspat si putin dinamism in viata lor,

-   pe cei ce nu se sperie de aventura si neprevazut,

-   pe cei ce aleg sa traiasca frumusetea locurilor salbatice direct prin filtrele propriilor simturi, 

-   pe cei capabili sa resimta din plin emotia descoperirii,

-   pe acele persoane sociabile si solidare, dispuse sa impartaseasca bucurii si povesti la foc de tabara,

-   pe temerari, dar si pe cei care abia acum indraznesc sa indrazneasca‚Ķ

Va invitam sa ne urmariti si pe Facebook, pe grupul Enot, aici vom anunta viitoarele expeditii si cursuri de initiere in caiac.

duta-si-lusi

Recent Comments
    Popular Posts